cerstve-prazena-kava.cz

Přihlášení
Nová registrace
Zapomenuté heslo


Zimní Swing opět v prodeji

Letos dorazil Swing s lehkým zpožděním, nicméně je vyladěný s o to větší citlivostí a budeme ho pro Vás pražit až do března příštího roku.

Klademe důraz na tradici a tak i v letošní nelehké době přišel Michal se svou osobní espresso směsí ZIMNÍ SWING, každý rok laděnou z různých káv tak, aby dohromady vzniklo espresso s ovocností i plností, kterou mají Češi rádi.

Víte proč zrovna "Swing"? My v Truhlářské swing milujeme a na jeho vlně plujeme od otevření prodejny, přes zavření až po cestu domů, to víte všichni, nicméně název vznikl hlavně z důvodu, že každá swingová písnička má jiný začátek a jiný konec a proto nás baví od prvního do posledního tónu, stejně jako naše espresso.

Počátek šálku je plný, krémový s nižší aciditou kakaových bobů a tabáku, postupně přecházející do střední acidity, karamelizovaných mandlí, hrušek, čokolády a koření. Celé espresso je doprovázeno mandlovým a čokoládovým plným tělem, sladkým karamelem, excelentní cremou a doplněno je jemným ovocným nádechem. Pulzující melodii chuťových pohárků zaručuje Cuba Serrano Lavado, tři Brazilské kávy, Kostarika a promytě zpracovaný Kamerun.